Så extremt skönt med en studiedag idag måste jag säga. Har haft tid att plugga bort ett par rester och tänker fortsätta plugga på med lite matte resten av dagen innan det är dags för en danslektion i modern dans. Nu när solen kommit fram har jag blivit piggare och mer taggad på att träna och med tanke på att jag sov tio timmar i natt är kroppen helt utvilad och taggad för dans. 
 
Förra veckan var det FN-rollspel för hela slanten på min skola. Ca 150 ungdommar från lite olika delar av världens hörn deltog och vi hade en rolig vecka. Det är mycket som suger under den här veckan, debatterna kan vara långsamma om man inte är särskilt insatt i frågorna eller om man är dålig på engelska, dagarna är långa och man måste klä sig formellt, men samtidigt finns det så mycket positivt i veckan också. Sammanhållningen på skolan ökar, man lär känna nya människor (man lär sig även tycka illa om vissa, haha), man lär sig att prata inför folk och själförtroendet ökar. Man lär sig även att livet inte alltid är en dans på rosor, och det är ju skönt att inse det.
 
De elever på skolan som inte ville delta i rollspelet var journalister under veckan. Här ser ni en talkshow där jag och min kära vän Lisa var gäster en dag. Superbra intervjuat av Gabriella, och jag är extremt imponerad av alla som arbetade bakom kameran!
 
Jag hoppas att ni alla får en jättebra vecka!